fbpx

Maria Busungu – Try Medics programmanager på Zanzibar

Under ditt opphold på Zanzibar vil du møte Maria som er programmanager. Hun er 28 år gammel og kom for første gang til Tanzania i 2011 for å jobbe frivillig. Her ble hun fanget av kulturen og livsstilen på Zanzibar og har siden vært bosatt på øyen, nå med sin datter Skyla og mannen Edward.

Edward er født og oppvokst i Tanzania, og har de siste 15 årene jobbet med planlegging av forskjellige turer og opplevelser på øya. På reise med oss vil du møte han på safarituren, hvor han deltar som guide. Det er han som har planlagt helgeturene nøye slik at du får oppleve det beste av Zanzibar.

Føl deg som hjemme i en ny og fremmed kultur

Maria er i Try Medics huset hver dag, og det er hun som holder styr på aktivitetene du kan delta på utenom praksisen på sykehuset. Hun er også husets mor som passer på at alle de reisende har det bra og føler seg trygge under oppholdet. Hun er alltid tilgjengelig og behjelpelig om det skulle være noe, og om noe føles ubehagelig eller vanskelig er det henne man skal kontakte. Hun har lang erfaring med reisende og vet det kan være en stor omveltning å reise til Afrika med en helt annen kultur, hvor du skal bo med mennesker man ikke kjenner langt hjemmefra. Alle de ansatte hos Try Medics forsøker å lage de beste rammene for et trygt å positivt opphold for deg og de andre reisende. 

Maria vil også være med på de ulike aktivitetene du kan delta på og kan svare på alle tenkelige spørsmål om oppholdet på Zanzibar. Hun er utrolig imøtekommende og vi opplever ofte at de reisende danner et tett bånd til henne og holder kontakten med henne selv etter at de har kommet hjem.

Både på Zanzibar og på Uganda vil det være en programmanager med mål om at du skal ha den beste opplevelsen, og begge fungerer som din kontaktperson i alle tenkelige situasjoner. Manageren er en person med god kjennskap til landet og kulturen til området man er i, og er oppriktig interessert i at de reisende skal få det meste ut av reisen, samtidig som de vil hjelpe deg med å komme på plass i en helt annerledes hverdag. 

Praksisen

Maria er tett knyttet til de ulike sykehusene på Zanzibar, og følger opp praksisen din. Hun vil følge deg til sykehuset første dag og når du bytter avdelinger, det er hun som presenterer deg for dine nye mentorer. 

Programmanageren er veldig til stedet under reisen din, og Maria sikrer at du har det bra, føler deg trygg og at du blir godt tatt i mot. Karibu!

Hvis du ønsker å tilegne deg relevant erfaring til ditt fremtidige studie i ditt friår eller i sommerferien, les mer på Try Medics hjemmeside.