fbpx

Kombiner klinisk praksis med opplevelser og nye venner

Utover relevant erfaring til ditt kommende eller nåværende studie vil du med Try Medics få oppleve mye forskjellig på din valgte destinasjon. Hos Try Medics er førsteprioritet praksisen, men når man reiser helt til Afrika bør man oppleve hva naturen, kulturen og befolkningen har å by på. Derfor arrangerer vi hver helg turer hvor du får oppleve hva Uganda og Zanzibar har å by på. En viktig del av å dra på tur er det sosiale aspektet, hvor man ved å dele opplevelsene med andre reisende skaper uforglemmelige minner sammen. Vi opplever at det blir skapt et tett bånd mellom de reisende. I hverdagene hvor du ellers er på sykehuset vil det være arrangert noen ettermiddagsaktiviteter. På de turene vil du få innblikk i den lokale kulturen, maten, menneskene og kulturen. Try Medics sjåførene sørger for at du kommer deg trygt frem og tilbake fra alle turene. Alt er nøye planlagt og helt trygt slik at du kun trenger å fokusere på praksisen og på å nyte oppholdet. Dette gjør at et opphold med oss blir en god kombinasjon av relevant erfaring og spennende turer hvor du får ordentlig innsikt i Afrika. Når du til slutt reiser hjem vil du ta med deg mange erfaringer og uforglemmelige opplevelser med mange likesinnede folk.

Om du ser på hvilke opplevelser de to destinasjonene tilbyr blir de vidt forskjellige. Zanzibar er en tropisk øy, omringet av krystallklart vann og vakker natur. Derfor foregår de fleste aktivitetene her på sjøen. På Zanzibar får du blant annet mulighet til å dykke, oppleve flotte strender, se dyrelivet i skogene og dra på safari på fastlandet.

Uganda ligger midt i øst-afrika og er kjent som Afrikas perle. Landet byr på frodig natur og unike naturopplevelser. Uganda har verdens nest største innsjø, Lake Victoria, og elven Nilen renner fra den sørlige til den nordlige delen av landet. Utover dette har Uganda flere nasjonalparker hvor du kan oppleve ville dyr på savannen. Den sjeldne fjellgorillaen oppholder seg i regnskogen i en av nasjonalparkene. Inkludert i et opphold til Uganda vil det være en safaritur hvor du kan se løver, sjiraffer, elefanter, flodhester osv. Ytterligere vil du og dine medreisende få mulighet til å oppleve Nilens idylliske omgivelser i løpet av en helg hvor dere skal gjøre morsomme aktiviteter som riverrafting, firehjuling og ridning ved elven. 

Du og dine medreisende vil være i praksis i Entebbe som har utsikt over Lake Victoria. Entebbe er cirka en time unna Ugandas livlige hovedstad Kampala. Vi arrangerer helgeturer til hovedstaden så de reisende kan oppleve byen og de lokale markedene, shopping og spisesteder.

Hvis du ønsker å vite mer om Try Medics opphold i Afrika så kan du lese mer på vår hjemmeside.